cool_520-min

Air Cooling System

Η εφεύρεση που άλλαξε τα δεδομένα στην Αποτρίχωση με laser

Το 1997 η ECOMED ταράζει τα νερά με τη σύλληψη της ιδέας για ταυτόχρονη ψύξη της επιδερμίδας κατά τις εφαρμογές laser, με σκοπό τη προστασία της .

 

Η ιδέα ενσαρκώνεται με τη κατασκευή του ecocool, συσκευής παραγωγής ψυχρού ατμοσφαιρικού αέρα, αναδεικνύοντας την ECOMED πρωτοπόρο παγκοσμίως

ecocool_1-min

Προστασία της επιδερμίδας


Το ecocool έχει εσωτερική θερμοκρασία -25°C έως -35°C και ψύχει με αέρα θερμοκρασίας –20°C έως-30°C την επιδερμίδα επιφανειακά, χωρίς να πέφτει η θερμοκρασία του δέρματος στο βάθος και να μειώνεται η απόδοση του laser. Η πραγματική θερμοκρασία φαίνεται συνεχώς σε αντίστοιχο θερμόμετρο και έχει απόλυτη σταθερότητα.

Με τη συσκευή προστατεύεται η επιδερμίδα κατά τη διάρκεια εφαρμογών, αποτρίχωσης, peeling απομάκρυνσης tattoos, ευρυαγγειών, αιμαγγειωμάτων, ανάπλασης κτλ.

Ακόμη η παρερχομένη ψύξη κάνει και αναισθησία, διότι οι αισθητικές απολήξεις των νεύρων βρίσκονται στην επιδερμίδα, κάνοντας έτσι την εφαρμογή πραγματικά ανώδυνη.

Συγκριτικά πλεονεκτήματα


Το ecocool χαρακτηρίζεται από τα ακόλουθα πλεονεκτήματα:

Είναι οικολογικό. Εξασφαλίζει υγιεινό περιβάλλον για όλους ( ατμοσφαιρικός αέρας). Δεν καταναλώνει κανένα ψυκτικό υλικό ώστε να βλάπτει την ατμόσφαιρα ή την υγεία του χρήστη.

Δυστυχώς έως και σήμερα, κατά παράβαση του ευρωπαϊκού κανονισμού 842/2006, κυκλοφορούν συσκευές που κάνουν χρήση απαγορευμένων κρυογόνων αερίων (134Α) τόσο στην ελληνική, όσο και στην ευρωπαϊκή αγορά. Αποδεδειγμένα, τα αέρια αυτά καθίστανται επικίνδυνα και επιβλαβή για την υγεία του ανθρώπου και το περιβάλλον. Οι εταιρείες παραγωγής τους (ATOFINA, DUPONT) τεκμηριώνουν την επικινδυνότητα τους με τη δημοσίευση των αντίστοιχων Material Safety Data Sheets.

 

Βελτιώνει την απόδοση του laser. Αυξάνεται κατά πολύ η απόδοση των laser με την εκπομπή χαμηλότερων επιπέδων ενέργειας αφού το ecocool μειώνει την θερμοκρασία της επιδερμίδας χωρίς να επηρεάζεται η εσωτερική θερμοκρασία του δέρματος. Μικρότερα ποσά ενέργειας συμβάλλουν και στην αύξηση του κύκλου ζωής του laser.

Γιατί ecocool;


Είναι επινόηση και κατασκευή της ecomed που πάνω από 35 συνεχή χρόνια έχει αποδείξει την αξιοπιστία των προϊόντων της.

Ευκολία στη Χρήση / Προσαρμοστικότητα σε όλα τα Laser


 

Η συσκευή χρησιμοποιείται σε όλους ανεξαιρέτως τους τύπους laser, όπως: Alexandrite, Ruby, Nd:YAG, Diode, Erbium, CO2, κ.α. που χρειάζονται ψύξη για προστασία της επιδερμίδας και τοπική αναισθησία.

Μιλήστε με έναν ειδικό

Για να έρθετε σε επαφή μαζί μας ή να ζητήσετε επίδειξη των προϊόντων μας, συπληρώστε την παρακάτω φόρμα εκδήλωσης ενδιαφέροντος.

Ένας εκπρόσωπός μας θα έρθει σύντομα σε επικοινωνία μαζί σας.