Αλλάζοντας τα δεδομένα στη Δερματολογία

Το PicoSure αποτελεί το ΠΡΩΤΟ παγκοσμίως picosecond Alexandrite laser με ultra-short pulse για:

  • Αφαίρεση τατουάζ
  • Θεραπεία  ουλών ακμής
  • Αφαίρεση μελαγχρωματικών βλαβών
  • Θεραπεία Ρυτίδων

Η εξαιρετικά μικρή διάρκεια παλμών του PicoSure στα 755nm εκτείνεται πέρα από τη φωτοθερμική δράση, δημιουργώντας ταυτόχρονα μια έντονη φωτομηχανική επίδραση, κατοχυρωμένη ως Pressure Wave ™, με αποτέλεσμα την ακόμη μεγαλύτερη διάσπαση της χρωστικής-στόχου (τατουάζ).
Το PicoSure προσφέρει καλύτερα αποτελέσματα με λιγότερες θεραπείες, λιγότερη ενέργεια και χωρίς τραυματισμούς στους παρακείμενους ιστούς. Ακόμη και τα σκούρα, τα επίμονα μπλε και πράσινα χρώματα ή τατουάζ που στο παρελθόν ήταν πάρα πολύ ανθεκτικά σε οποιαδήποτε θεραπεία, τώρα μπορούν να αφαιρεθούν.

Picosecond εναντίον Nanosecond

Τα παραδοσιακά nanonsecond laser βασίζονται κυρίως στη φωτοθερμική δράση μεταφέροντας θερμότητα τόσο στη χρωστική ουσία των τατουάζ όσο και στον περιβάλλοντα ιστό.

Το PicoSure εκμεταλλεύεται τη τεχνολογία PressureWave για να σπάσει τη χρωστική στόχο σε μικροσκοπικά σωματίδια που εύκολα αποβάλλονται από το σώμα.

Τα ultra-shot pulses κάνουν τη διαφορά.

  • Το εύρος παλμού του Picosecond laser είναι 100 φορές μικρότερο από τον αντίστοιχο ενός Nanosecond laser
  • Αυτή η πολύ μικρή διάρκεια παλμού είναι που προκαλεί τη φωτομηχανική επίδραση
  • Με αυτό το μικρό εύρος παλμού, απαιτείται η μισή ποσότητα ενέργειας συγκριτικά με ένα Q-switched nanosecond laser.

Αλλάζοντας τα δεδομένα στη δερματολογία

Το Picosure με το νέο μήκος κύματος 532 nm έχει σχεδιαστεί για την πιο αποτελεσματική αντιμετώπιση των κόκκινων, πορτοκαλί και κίτρινων χρωμάτων.
Το PicoSure * είναι το πρώτο παγκοσμίως picosecond laser αισθητικής, ευρέως αναγνωρισμένο για την τεχνολογική υπεροχή του και την εξαιρετική απόδοση του βασισμένη σε τεκμηριωμένα κλινικά αποτελέσματα.

Οι πρόσφατες καινοτομίες της Cynosure σχετικά με το PicoSure όπως το Boost™ Adjustable Pressure και το FOCUS™ Lens Array, επιτρέπουν την ολοκλήρωση νέας γκάμας εφαρμογών  και κατ’ επέκταση νέες ευκαιρίες για αύξηση των εσόδων σας που δεν είναι διαθέσιμες με οποιοδήποτε άλλο σύστημα laser.

Το PicoSure είναι η μόνη πλατφόρμα picosecond laser που συνδυάζει προαιρετικά  755 nm και 532 nm αντιμετωπίζοντας αποτελεσματικά το πλήρες φάσμα των χρωμάτων ενός τατουάζ.

Θεραπεία με το FOCUS Lens Array

Η τεχνολογία picosecond σε συνδυασμό με τo ισχυρό FOCUS LENS ARRAY έχει επιδείξει εκπληκτικά αποτελέσματα στη θεραπεία των ρυτίδων, των ουλών ακμής και των μελαγχρωματικών βλαβών.
Ο μοναδικός μηχανισμός δράσης του Picosure Focus έχει δείξει κλινικά αποτελέσματα παρόμοια των non-ablative και ablative laser, χωρίς να απαιτείται ο ίδιος χρόνος προετοιμασίας εκ μέρους του ασθενή, παραμονής στο σπίτι ή το ίδιο αίσθημα της δυσφορίας. Οι ασθενείς εκτιμούν τη ταχύτητα κατά τη θεραπεία και την άμεση επιστροφής στις καθημερινές τους δραστηριότητες αφού η όποια ερυθρότητα διαρκεί λιγότερο από 1 ώρα.

 

Το FOCUS μεγεθύνει το παλμό του PicoSure κατά 20 φορές, προκαλώντας οπτική διάσπαση  στην επιδερμίδα. Μελέτες έχουν αναδείξει την παραγωγή νέου κολλαγόνου και ελαστίνης χωρίς τις παρενέργειες και το χρόνο παραμονής στο σπίτι που απαιτούν κυρίως τα ablative laser.

Μιλήστε με έναν ειδικό

Για να έρθετε σε επαφή μαζί μας ή να ζητήσετε επίδειξη των προϊόντων μας, συπληρώστε την παρακάτω φόρμα εκδήλωσης ενδιαφέροντος.

Ένας εκπρόσωπός μας θα έρθει σύντομα σε επικοινωνία μαζί σας.